13.9 C
Tuzla
09.06.2023.

NLB Banka Sarajevo: Uživajte u popustima i pogodnostima i ovog proljeća

Uživajte u popustima i pogodnostima ovog proljeća jer je NLB Banka Sarajevo u saradnji sa kompanijom Mastercard® spremila super popuste kod odabranih partnera.

Za plaćanje NLB Mastercard® kreditnim karticama, uključujući Mastercard® Charge i Mastercard® Revolving kartice, prilikom jednokratnog ili obročnog plaćanja moguće je ostvariti:

  • 10% popusta na Petrol benzinskim pumpama svakog vikenda + Zlatna Petrol kartica uz ostvarenje određenog iznosa povrata i gratis kafa

  • 15% popusta u Astra i Borovo prodajnim mjestima svakog vikenda

  • 15% popusta na Penny web shopu i 10% povrata od iznosa na račun korisnika kartice u slučaju kupovine na Penny prodajnim mjestima svaki dan

  • 15% popusta u Domod trgovinama i na web shopu svaki dan na neakcijski asortiman

  • 10% popusta u MBike trgovinama svaki dan na proizvode iz Garmin asortimana

  • 10% popusta u Zeka komerc prodavnicama svaki dan + 5% popusta sa Zeka potrošačkim karticama

Bilo da kupujete na web shopu ili u prodavnicama, proces je lak i siguran uz POS terminale ili plaćanja putem interneta. NLB Mastercard® kartice su zaštićene servisom 3D Secure, sa visokim nivoom sigurnosti, gdje je mogućnost zloupotrebe kartice svedena na minimum. Nikada nije bilo lakše i bezbjednije kupovati iz udobnosti vlastitog doma, uz dodatne popuste i pogodnosti u samo par koraka.

Pogodnosti je moguće ostvariti u periodu od 1. maja do 30. juna 2022. godine ili do isteka sredstava planiranih za promociju.

Više informacija dostupno je na web stranici www.nlb-fbih.ba/pripremapopustisad

POSLJEDNJE DODANO

error: Upozorenje: Zaštićen sadržaj!!