Obavijest građanima: U ponedjeljak na Brčanskoj Malti snimaju se filmske scene

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Produkcija FILMARK iz Tuzle, u ponedjeljak (16.03.) nastavlja snimanje drugog dijela filma ” Crvene ruže ulice ”. Zbog mjera predostrožnosti koje su izdate od strane Kriznog štaba grada Tuzla.
Planirane scene snimati će se na Brčanskoj Malti iza Tehničkog pregleda (Pecara), a snimanje će trajati od 09:00 h do 16:00 h.
Takođe, zbog akcionih scena koje zahtijevaju upotrebu startnih pištolja i replika oružja, te sporadične paljbe koja može uznemiriti i zbuniti građane, ovim putem obavještavamo građane da su za taj dan osigurane patrole MUP-a TK kao i Redarska služba koja će se pobrinuti da sve prođe u najboljem redu bez ikakvih zastoja. Snimanje neće ometati redovan promet niti kretanje građana i stanara.
Želimo istaknuti da su, za potrebe prvog filma akcijske scene snimane 04.08.2019. godine u Novom Naselju, prošle bez incidenata, panike ili straha okolnog stanovništva.

Snimanje je odobreno od strane MUP-a TK i Grada Tuzla, uz mjere i savjete Kriznog štaba i Civilne zaštite koje ćemo poštovati.