26.7 C
Tuzla
20.07.2024.

Objavljen Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika

Objavljen je Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom za proizvodnju u 2020 godini, uz vlastito učešće korisnika, u okviru Projekta „Poboljšanje konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje uz podršku dijaspore“.

Na osnovu Sporazuma zaključenog između Grada Tuzle i UNDP BiH, kojim su osigurana donatorska sredstva od strane Projekta „Dijaspora za razvoj“, a koji je projekat Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH, IOM BiH i Grada Tuzle u cilju razvoja plasteničke proizvodnje zasnovane na organskim principima, na području grada Tuzle, u okviru lokalnog projekta „Poboljšanje konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje uz podršku dijaspore“, Služba za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu raspisuje:

JAVNI POZIV za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom za proizvodnju u 2020 godini, uz vlastito učešće korisnika, u okviru Projekta „Poboljšanje konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje uz podršku dijaspore“

I PREDMET JAVNOG POZIVA

Predmet ovog Javnog poziva je prijava i odabir korisnika kojima će se dodijeliti plastenik površine 100 m² sa dodatnom opremom, uz princip vlastitog učešća korisnika. Planirano je da se putem ovog Javnog poziva obuhvati 3 korisnika iz Tuzle. Prema procijenjenoj vrijednosti, u trenutku raspisivanja javnog poziva, plastenika sa dodatnom opremom (bez PDV-a), procijenjeno učešće korisnika u nabavci iznosi 1.051,30 KM, odnosno 45,5%. Tačan iznos učešća korisnika utvrdit će se po okončanju postupka javne nabavke, te će se u slučaju postizanja niže nabavne cijene plastenika smanjiti udio učešća korisnika, a u slučaju postizanja više nabavne cijene plastenika i rasada, razliku će snositi korisnik.

Kompletan tekst Javnog poziva sa pripadajućim obrascima, možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Javni poziv za predaju zahtjeva za dodjelu plastenika od 100 m2 sa dodatnom opremom za proizvodnju u 2020 godini, uz vlastito učešće korisnika, u okviru Projekta „Poboljšanje konkurentnosti poljoprivredne proizvodnje uz podršku dijaspore“

– Prijavni obrazac

– Obrazac izjave

Vezane vijesti

TUZLA