Objavljen Program raspodjele sredstava kapitalnog granta za razvoj primarne poljoprivredne proizvodnje na području grada Tuzla

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

U Budžetu Grada Tuzla za 2019. godinu, za podršku u razvoju primarne poljoprivredne proizvodnje, na poziciji kapitalnog granta, planirana su sredstva u iznosu od 50.000,00 KM.
Članom 20. Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Tuzla za 2019. godinu („Službeni glasnik Grada Tuzla“, broj: 13/18) utvrđeno je da se sredstva na navedenoj poziciji raspoređuju na osnovu programa raspodjele sredstava, kojeg na osnovu zapisnika o radu i konačne rang liste Komisije za ocjenu i odabir projekata neprofitnih organizacija, usvaja Pomoćnik gradonačelnika za Službu za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti, u skladu sa važećim kriterijima.

Kompletan tekst Programa raspodjele sredstava kapitalnog granta za razvoj primarne poljoprivredne proizvodnje na području grada Tuzla, za 2019. godinu, možete preuzeti na sljedećem linku:

Program raspodjele sredstava kapitalnog granta za razvoj primarne poljoprivredne proizvodnje na području grada Tuzla, za 2019. godinu