Oboren novi rekord tuzlanskog Mejdana – Saša Matić sa gostima održao koncert...

Oboren novi rekord tuzlanskog Mejdana – Saša Matić sa gostima održao koncert za pamćenje /FOTO+VIDEO/

Objavio: -
Koncert - Saša Matić sa gostima

Novi rekord posjećenosti tuzlanskog Mejdana je oboren u petak, 18. novembra kada je održan dugo najavljivani koncert Saše Matića sa gostima pred više od osam hiljada posjetilaca.

Skoro tri puna sata publika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine ali i šire uživala je u pozitivnoj energiji i notama koje čine kompozicije ”Anđeo čuvar”, ”Kralj meraka”, ”Nađi novu ljubav”, ”Poklonite mi nju za rođendan”, ”Lagala je grade” i mnoge druge.

– Drago mi je što će večeras u Tuzli vladati pozitivna atmosfera i što ćemo siguran sam napraviti noć za pamćenje. U tome će mi pomoći i moji gosti, koji su samo za ovu priliku tu. Rekli su mi da vas ima na hiljade, uživajte večeras, rekao je Matić na početku koncerta uz taktove pjesme ”Anđeo čuvar”.

Atmosferu su podgrijali Sašini gosti, Rada Manojlović sa kojom je otpjevao duet ”Mešaj mala”, Aco Pejović, koji je najavljen kao Sašin dugogodišnji prijatelj i saradnik, a atmosferu do usijanja je dovela Jelena Karleuša, Sašina prijateljica i osoba dobrog srca, kako je Matić naglasio, koja je Mejdan digla na noge izvedbama kompozicija ”Ne smem da se zaljubim u tebe”, pjesmom koju je snimila u duetu sa Matićem 2004. godine, a dvorana i posjetioci koncerta su se dodatno razbudili i hitom ”Insomnia”.

Bosanskohercegovačka publika će zasigurno dugo pamtiti koncertni spektakl koji su priredili Saša Matić i gosti u tuzlanskom Mejdanu, a sve to u organizaciji ”Impir komerca”, kompanije iza koje je niz uspješno organiziranih koncertnih događaja.

Opširniji TV prilog u okviru kojeg vam donosimo atmosferu sa koncerta, možete pogledati u emisiji ”Ljepša strana dana” TV Slon, koja je u programu u nedjelju, 20. novembra u 16:10 sati.