Održan seminar KPE računovođa i revizora na Visokoj školi za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

FINconsult je danas 11.12.2019. godine u amfiteatru Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra u Tuzli održao 5. ovogodišnji  ciklus seminara u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH, na temu:

Pripremne radnje za godišnji obračun 2019., pripreme za elektronsko dostavljanje KUFa i KIFa, aktuelnosti finansijskog upravljanja i kontrole i primjena novih propisa

Na seminaru su prezentirane aktuelne teme vezane za pripremne radnje za godišnji obračun 2019.,te pripreme za elektronsko dostavljanje KUF-a i KIF-a,kao i aktuelnosti vezane za finansijsko upravljanje i kontrolu, primjena novih relevantnih propisa i aktulena pitanja iz računovodstva i poreza.

Pripremljen je sadržajan seminarski Priručnik sa dosta praktičnih primjera, kao i prezentacije kompetentnih predavača, a sve u cilju da ovaj seminar bude od što veće koristi za učesnike seminara.

Veliki broj računovođa, revizora, direktora i vlasnika firmi je uzelo učešće na današnjem seminaru, čime je potvrđen kvalitet i korisnost seminara koje realizira FINconsult.

FINconsult pored Tuzle nastavlja sa seminarima u okviru kontinuirane edukacije finansijsko-računovodstvene profesije u BiH u još 5 bh. gradova:

  • Sarajevo 12.12.2019. – hotel Grand,
  • Gračanica 13.12.2019. – shopping centar ETNA,
  • Jelah-Tešanj 17.12.2019. – hotel AA Jelah,
  • Gradačac 18.12.2019. – hotel Banja Ilidža,
  • Brčko 19.12.2019. – hotel Jelena.

Više o seminarima i narednim edukacijama edukativno-konsultanske kuće FINconsult možete pogledati na www.finconsult.ba