8 C
Tuzla
02.10.2023.

OKK Sloboda danas dočekuje ekipu Zrinjski iz Mostara

Nakon dva vezana gostovanja i dvije pobjede protiv Bratunca i Bosne, ekipa Slobode vraća se na svoj parket velike dvorane Mejdana gdje će u nedjeljno poslijepodne ugostiti ekipu mostarskog Zrinjskog. Ovo će biti ujedno i posljednji duel kada je Prvenstvo BiH u pitanju uoči reprezentativne pauze koja nastupa po završetku 17. kola. Za igrače Slobode odmor neće započeti odmah budući da već sljedećeg vikenda nastupaju na završnici Kupa “Mirza Delibašić”, a grad domaćin je Banja Luka.

Nedjeljno poslijepodne rezervisano je za utakmicu 17. kola u Mejdanu između Slobode i Zrinjskog koja je na rasporedu od 17:00 sati. Susret u Tuzli sudit će trojka koju čine Ernad Karović, Azur Lušija i Amer Bambur.

Ulaz na utakmicu je slobodan, a publiku u Mejdanu molimo da se pridržavaju higijensko-epidemioloških mjera, prije svega nošenja maske na licu i poštivanja obavezno propisane distance. Utakmicu možete pratiti i putem Youtube kanala Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine. Za sve one koji žele upotpuniti košarkašku nedjelju, Mejdan je otvoren od 12:00 sati kada će na parket istrčati kadetska, a zatim i juniorska selekcija OKK Sloboda u utakmicama protiv KK Modriča u okviru Lige mladih RKS Tuzla.

 

Vezane vijesti

POSLJEDNJE DODANO