5 C
Tuzla
08.12.2023.

Otvorena 43. benzinska pumpa kompanije Hifa Petrol u Živinicama

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 43. benzinsku pumpu u Živinicama. Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 8 novih radnih mjesta. Novootvorena benzinska pumpa nakon preuzimanja od prethodnog vlasnika renovirana je po najmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima. Pored postojećeg objekta koji već uspješno posluje u Živinicama, a zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, Hifa Petrol se odlučila za otvaranje još jednog objekta na adresi Gostelja br 61.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina “HP SHOP” u kojoj nude širok asortiman robe kao i vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse,  smanjenu potrošnju i do 4%, veću snagu i smanjenu emisiju štetnih gasova.

Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti koja za  godinu dana postojanja već ima preko 100.000 korisnika. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više, te posebne pogodnosti koje samo za njih Hifa Petrol priprema u saradnji sa svojim partnerima. U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6  premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L.

Svi vlasnici Premium Carda mogu učestvovati u Hifa Petrol velikoj nagradnoj igri „ Osvoji Porsche, Range Rover i preko 2.500 nagrada za 100 KM HPLUS goriva “  koja traje od 15.5. do 15.10.2020.godine

„ Trenutna situacija nije usporila realizaciju planiranih investicija i ostali smo dosljedni obećanju nastavka razvoja i ulaganja u nove projekte. Ponosni smo na činjenicu da investiramo isključivo u Bosni i Hercegovini i baš ovakva situacija je pokazala ispravnost naše odluke i vizije kompanije“,  istakao je u svom obraćanju Muhamed Vrabac, generalni direktor kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, koja je dostupna na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Uzimajući u obzir kvalitet proizvoda i usluga, te stalnu brigu o kupcima, ugodnost kupovine, nagradne igre sa izuzetno visokim nagradnim fondom, Hifa Petrol sasvim opravdava svoj novi slogan Najbolji prijatelj na putu.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

 

Vezane vijesti

TUZLA