20 C
Tuzla
01.12.2023.

Otvorena izborna kampanja Platforme za progres

Svečano je otvorena izborna kampanja Platforme za progres povodom Lokalnih izbora 2020! Još jednom smo pokazali da smo spremni i odlučni na putu promjene! Predstavili smo kandidate, našu ideju i ciljeve!
“Mi smo već pobjednici, ova godina je to pokazala. Čestitam na hrabrosti da predstavljate budućnost Bosne i Hercegovine, jer vi i jeste budućnost Bosne i Hercegovine.”, kazao je u inspirativnom govoru predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić.
Kao što je već poznato, Platforma za progres se finansira iz članarina i donacija, ali sve to uvijek usmjeravamo u projekte i podršku državi, odnosno uvijek radimo u interesu zajednice! Naše iskre su takvi ljudi. Danas na otvaranju naše izborne kampanje Sead Terzić u ime Platforme za progres donirao je sanitetska kola Domu zdravlja Gračanica. Vrijeme je da prepoznamo promjene i budemo dio njih! Građani uvijek moraju biti na prvom mjestu!
Uposlenicima Doma zdravlja želimo mnogo uspjeha u radu, sa posebnom željom da nastave marljivo raditi za zdravlje i život građana!
Svečano otvaranje izborne kampanje održano je u Gračanici na izletištu Vis.

Vezane vijesti

TUZLA