Petrol i Slon radio vas nagrađuju – Osvojite Zlatnu karticu ili natočite kvalitetno Q Max gorivo

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Petrol, kao društveno odgovorna kompanija, koja prepoznaje povjerenje svojih kupaca/potrošača ponovo vas nagrađuje na talasima Slon radija. Svake sedmice u decembru na 89 MHz osvojite poklon bon za koji možete točiti kvalitetno Q Max gorivo ili Zlatnu karticu Petrola. Dakle, u toku decembra osvojite četriri poklon bona ili četiri Zlatne kartice.

Zašto odabrati Q Max goriva?

Porodica vrhunskih goriva Q Max vašem vozilu nudi maksimalnu snagu, maksimalnu ekonomičnost i maksimalnu izdržljivost. Bez obzira koje gorivo sipate u vašeg ljubimca na četiri točka Petrol i Q Max su se pobrinuli da vam ponude najbolje gorivo, pa tako za vaše ljubimce izaberite dostupne varijante Q Max goriva: Q Max 95, Q Max 100, Q Max Diesel ili Q Max autoplin.

Koje su pogodnosti Zlatne kartice?

Zlatna Petrol kartica je jedina kartica koja vam vraća novac prilikom kupovine.

Kad god kupujete na bilo kojoj benzinskoj stanici Petrol BH Oil Company u BiH, ne zaboravite da vam Zlatna kartica bude uvijek pri ruci.

Zlatna Petrol kartica je program nagrađivanja lojalnih Petrol kupaca.

Zaustavite se i vi na stanici koja vam pruža sve što vam treba za putovanje i natočite gorivo u iznosu od 20 KM ili osvojite Zlatnu Petrol karticu uz nagradnu igru na Slon radiju, jedino što trebate učiniti jeste biti uz 89 MHz.

Kada putuješ samo jedna stanica koja ti pruža sve što ti treba na putu – Samo jedan je PETROL.