-1 C
Tuzla
08.12.2023.

Platforma za progres otvara kampanju u Gračanici

Platforma za progres, u nedjelju, 18.10.2020. godine, od 12 sati počinje izbornu kampanju za Lokalne izbore 2020. godine u Gračanici na izletištu Vis.
“Gračanica je bila naš prvi korak, početak ideje i sada smo odlučili da u novi početak idemo upravo iz tog grada! To će biti događaj koji će pokazati da smo spremni za promjene, da zaslužujemo bolje vrijeme i da je moguće da budemo kreatori drugačijih lokalnih zajednica, samim time i Bosne i Hercegovine” – saopšteno je iz Platforme za progres.
Prvi put na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini
Događaji na Visu bit će održani na deset različitih lokaliteta gdje će se odvijati sportske, kulturne i političke aktivnosti.
Pokret Platforma za progres osnovan je 2018. godine i ove godine prvi put učestvujemo na lokalnim izborima. Nakon nepune dvije godine, sasvim smo sigurni da je došlo vrijeme za drugačije, progresivnije pristupe u bosanskohercegovačkoj politici i društvu uopće!
Događaj će biti javnog karaktera, otvoren za sve građane koji žele da saznaju više o našem radu, principima i projektima.

Vezane vijesti

TUZLA