Plava poliklinika – “Naš najveći uspjeh ste Vi, Sretna Nova 2019. godina!”

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Naš najveći uspjeh u 2018. godini ste Vi! Naš jedini cilj je sigurnost i zdravlje naših pacijenata, a svaka inovacija i uspjeh koji smo ostvarili u 2018 godini je zbog Vas!

Obzirom da ste i ove godine u velikom broju posjećivali stranicu Plave poliklinike dajući nam svoje sugestije i prijedloge, želimo vam prije svega zahvaliti na povjerenju koje nam ukazujete već godinama. Iako je iza nas već mnogo okončanih projekata o kojima smo vas blagovremeno informirali, stalno smo pred novim izazovima.

“Naše nove vizije razvoja, tek će uslijediti, zahvaljujući najviše entuzijazmu i dobrim procjenama menadžmenta Plave poliklinike, a sve to upravo zbog Vas! “ – dr. Senada Hujdurović

Dobrodošli u budućnost zdravstvenih usluga – to radimo zbog Vas!

Ponosni smo iznad svega na tim predanih saradnika koji smo odabrali kao i sve konstruktivne ideje koje smo proveli. Projekat “Porodilište Plave poliklinike” kome smo posvetili mnogo truda i energije, dao je ozbiljne rezultate, animirali smo veliki broj trudnica koje su poželjele da svoje povjerenje ukažu baš nama. Tome u prilog govori preko stotinu obavljenih poroda u drugoj godini rada porodilišta. Sada smo ove usluge i pored brojnih izazova izdigli na jedan kompleksniji, viši nivo, a što je na početku bio naš imperativ.

 

 

Istinski veliki broj posjeta kabinetima: kardiologije, ginekologije, radiologije, oftalmologije, gastroenterologije, medicine rada, dodatno potvrđuju naše reference. Prezentiranim sadržajima nastojali smo vas podstaći da razmišljate o zdravlju i cijenite ga, da reagirate preventivno. Predstavljali smo vam i pojašnjavali neke medicinske procedure, kao i uzroke i posljedice nastanka pojedinih oboljenja, što ćemo nastaviti raditi i dalje kako biste pravovremeno prepoznali simptome vodećih bolesti današnjice.

 

Dok se Zemlja sprema na još jedan krug oko Sunca, zaželjećemo vam da loše navike iz prošle godine koje se tiču zdravlja negdje pospremite, a da sa novim pristupima, željama i energijom dočekate Novu godinu. Mi ćemo vam zaželjeti ono najvažnije: Z D R A V LJ E.

SRETNA NOVA 2019. GODINA!

Vaša Plava Poliklinika.