Plava Poliklinika od sada i na Viberu: Zakažite svoj termin u par klikova!/VIDEO/

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Kako bi svojim pacijentima bila korak bliže, PZU Plava Poliklinika u saradnji sa kompanijom BITE doo, (koja je razvila informacioni sistem za evidenciju pacijenata), uvela je novi kanal komunikacije – Viber Chatbot. U pitanju je virtuelni asistent koji će Vam kroz predefinisane odgovore pomoći da zakažete željeni termin ili dobijete potrebnu informaciju. Ovim je Plava Poliklinika postala prva zdravstvena ustanova koja pruža usluge zakazivanja termina putem Vibera, na ličan, direktan i pogodan način.

Kako funkcioniše Viber Chatbot?

Na Vašoj instaliranoj Viber aplikaciji pristupite public account-u Plave Poliklinike putem  linka: viber://pa?chatURI=plavapoliklinikatuzla i pratite upute virtuelnog asistenta kako biste zakazali termin ili dobili potrebnu informaciju o uslugama. U nastavku pogledajte i video upute za zakazivanje termina putem Viber Chatbot-a.

PZU Plava Poliklinika nastoji uvijek biti dostupna svojim pacijentima koristeći  inovativne pristupe i rješenja s ciljem da olakša pružanje zdravstvenih usluga i unaprijedi korisničko iskustvo.