Pobjednik nagradne igre Ožujskog piva na talasima Slon radija je Ajlin Šećkanović

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Ajlin Šećkanović dobitnik je  nagrade Ožujskog piva. Podsjećamo vas, da je Ožujsko pivo u saradnji sa RTV SLON  protekle dvije sedmice provelo nagradnu igru, kojom promoviše novu kampanju „U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla“. Upravo je Tuzla protagonista nove Žujine kampanje. Slušatelji Slon radija su svaki dan u terminu od 10:30 sati imali priliku učestvovati u nagradnoj igri, tako što su zvali Slon radio i davali odgovor na nagradno pitanje, koje je glasilo – Koji je slogan Ožujskog piva na džambo plakatima u Tuzli? Nasumičnim odabirom upravo je Ajlin Šećkanović dobitnik vrijedne nagrade. Sretni dobitnik svoju nagradu može preuzeti svaki radni dan u marketing službi Slon radija od 08 do 16 sati.

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Tuzle novom kampanjom „U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla“. Riječ je o kampanji koja će trajati tokom ljetnih mjeseci u gradu soli, a ovog puta zvijezda kampanje je upravo Tuzla sa svojim Panonskim jezerima. Svjesna odgovornosti prema društvu, te nastojeći osigurati doborbiti svojih potrošača, Žuja podstiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući:“Razmisli, kad piješ, ne vozi“.

U sklopu kapmanje Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva koja će se realizovati tokom ljetnih mjeseci.

Nova Žujina kampanja ima regionalan pristup i realizovat će se u 7 bh. regija, promovišući priordne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke lokalnih sredina predstavljen na domišljat način.