Pobjednik nagradne igre Ožujskog piva na talasima Slon radija je Ajlin Šećkanović

Pobjednik nagradne igre Ožujskog piva na talasima Slon radija je Ajlin Šećkanović

Objavio: -

Ajlin Šećkanović dobitnik je  nagrade Ožujskog piva. Podsjećamo vas, da je Ožujsko pivo u saradnji sa RTV SLON  protekle dvije sedmice provelo nagradnu igru, kojom promoviše novu kampanju „U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla“. Upravo je Tuzla protagonista nove Žujine kampanje. Slušatelji Slon radija su svaki dan u terminu od 10:30 sati imali priliku učestvovati u nagradnoj igri, tako što su zvali Slon radio i davali odgovor na nagradno pitanje, koje je glasilo – Koji je slogan Ožujskog piva na džambo plakatima u Tuzli? Nasumičnim odabirom upravo je Ajlin Šećkanović dobitnik vrijedne nagrade. Sretni dobitnik svoju nagradu može preuzeti svaki radni dan u marketing službi Slon radija od 08 do 16 sati.

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Tuzle novom kampanjom „U srcu Tuzla, a u ruci Žuja mrzla“. Riječ je o kampanji koja će trajati tokom ljetnih mjeseci u gradu soli, a ovog puta zvijezda kampanje je upravo Tuzla sa svojim Panonskim jezerima. Svjesna odgovornosti prema društvu, te nastojeći osigurati doborbiti svojih potrošača, Žuja podstiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući:“Razmisli, kad piješ, ne vozi“.

U sklopu kapmanje Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva koja će se realizovati tokom ljetnih mjeseci.

Nova Žujina kampanja ima regionalan pristup i realizovat će se u 7 bh. regija, promovišući priordne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke lokalnih sredina predstavljen na domišljat način.