8.6 C
Tuzla
05.10.2022.

Počinje takmičenje u Premijer ligi: Rukometaši Konjuha u subotu protiv Hercegovine

Ove sedmice počinje takmičenje u Premijer ligi BiH za rukometaše. Tako će rukometaši Konjuha iz Živinica premijernu utakmicu u sezoni igrati u subotu na domaćem terenu.
U subotu od 19 sati u okviru prvog kola Premijer lig BiH ugostit će novajliju u društvu najboljih, ekipu Rukometnog kluba Hercegovina iz Nevesinja.
”Veoma važna utakmica na otvaranju takmičenja koju krajnje ozbiljno shvatamo i veoma naporno se za istu pripremamo. Ekipu gostiju izuzetno cijenimo te im još jednom
čestitamo na promociji u društvo najboljih uz najljepše želje. Pozivamo vas sve da u subotu ispunimo dvoranu do posljednjeg mjesta, da se novajlijama predstavimo u svjetlu kakvim ovaj grad sija, da pokažemo da smo rukometni grad sa jednom velikom narandžastom porodicom. Trebate nam Vi, trebaju nam pune tribine, rukomet se vraća u grad. Ne štedimo grlo i dlanove, napravimo odličnu atmosferu pa da se u grotlu živiničke dvorane ori Konjuh Svi smo se zaželjeli borbe za bodove i velikog huka naše tribine”, poručili su iz RK Konjuh.

POSLJEDNJE DODANO