Pomozimo Samiri Stranjac da vrati vid i ponovo ugleda svoju djecu

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Četrdesetšestogodišnja Samira Stranjac treba našu pomoć.

Samira je 2010. operisala tumor na glavi / mozgu u KBC Sarajevo. Budući da je šećerni bolesnik, te koristi terapiju inzulina četri puta dnevno, Samira je ostala slijepa, a 2017/18. godine agresivna bolest tumor se vratio.

 

U Zagrebu u KBC Rebro Samiri je uspješno urađena operacija koja je koštala 8000 eura a koji su prikupljeni zahvaljujući pomoći dobrih ljudi.

 

Samri sada predstoji borba da vrati vid. U zagrebačkoj klinici Svjetlost nakon pregleda ljekari su Samiri i njenoj porodici dali nadu, ali put do povratka vida zahtijeva dosta truda ,napora i troškova.

Naime, potrebna su tri laserska zahvata od kojih svaki košta 4.500 HRK. Nakon toga slijedi glavna operacija koja će znatno više koštat, preko 4.000 eura.

 

Prvi operativni zahvat obavljen je 9.9.2019 u Zagrebu i novac je već uplaćen.

 

Ova porodica živi kao podstanari i nisu mogućni sami prikupiti sredstva za troškove operacija kao i dodatne troškove putovanja pregleda itd., te mole za pomoć. Svi koji žele pomoći da se Samiri vrati vid, da vidi svoju djecu, da ne živi u mraku uplate mogu izvršiti na

 

UNICREDIT BANK

SAMIRA STRANJAC

BR.RACUNA:3385102505384590

 

Svaka marka ovoj porodici puno znači i može pomoći Samiri da vrati osmjeh na lice i da vidi svjetlost dana i svoju djecu .

Sve informacije i kontakt mozete dobit na broj telefona

00387 62 623 392

===============

ILI POSJETIT

UL.IBRAHIMA MRZLJAKA BR.40.VELIKA KLADUSA