Puštena u rad web stranica Srednje „Savremeno-umjetničke škole“ Tuzla

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Danas se obilježava Međunarodni dan maternjeg jezika.

S druge strane, danas je važan dan za poštovaoce inovativnog pristupa obrazovanju i savremenih tokova podučavanja i očuvanja jezičkog bogatstva.

Udruženje „Mladi Tuzle“ i Pozorište mladih Tuzle, suosnivači Srednje „Savremeno-umjetničke škole“ Tuzla, obavještavaju sve buduće učenike, roditelje, saradnike, prijatelje da je danas puštena u rad web stranica Srednje „Savremeno-umjetničke škole“ Tuzla sa ciljem promovisanja usvojenih pedagoških i didaktičkih vrijednosti, te inovativnih metoda i oblika rada.

Poseban akcenat u Savremeno-umjetničkoj školi stavljen je na ostvarivanje odgojnih, obrazovnih i funkcionalnih ciljeva, te razvoj učeničkih kompetencija usmjerenih na vještine komuniciranja, kritičko mišljenje, timski duh i poduzetnost.

Web stranica je objavljena na bosanskom; hrvatskom; srpskom i prevedena na engleski i njemački jezik. Imajući u vidu originalnost u pedagoško-didaktičkom pristupu obrazovanju i odgoju u Savremeno-umjetničkoj školi, nadamo se da ćete na našoj web stranici pronaći sve potrebne informacije koje će usmjeriti

Vaše potrebe prema savremenom obrazovanju djece i mladih.

Dobrodošli u školu kreativne (samo)spoznaje.

www.sus.edu.ba