„Radio iz moje ulice“ donosi zanimljivosti iz Garden Centra Šićki Brod

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Kao što ste navikli tokom ljetnih mjeseci otvoreni program „Radio iz moje ulice“ je svake sedmice na drugoj lokaciji, donosi nagrade, zanimljive goste i odabrane domaćine, koji, gdje god smo do sada bili nam pruže maksimum. Tako je bilo i danas u Garden Centru u njihovoj poslovnici u naselju Šićki Brod gdje smo bili odlično primljeni i gdje su se naši slušatelji mogli upoznati sa pogodnostima predstojećeg shopping day-a koji je planiran za vikend pred nama sa brojnim popustima i akcijama, o kojima nam je govorio Jasmin Mujkić, voditelj maloprodaje Garden Centra. Prijatelji emisije Termoglas – stručnjak za staklo, Sarajevska pivara i kablovska televizija TXTV i danas su bili s nama i nagrađivali posjetitelje našeg improvizovanog studija.

Razgovarali smo sa Željkom Zombromm profesorom sporta o vježbanju ljeti i zašto je važno vježbati tokom cijele godine, te u kojem stanju se nalazi naše tijelo prilikom fitnes programa.

Nismo zaboravili ni vijerne prijatelje kablovsku televiziju TXTV, a gostovala nam je Erna Ključić, web i grafički dizajner TXTV d.o.o. Tuzla, te govorla o novoj web stranici, o sigurnosti na internetu, a nagrađivali su slušatelje Slon radija i ove sedmice.

Naše slušatelje smo podsjetili i na Međunarodni turnir „60 godina RK Sloboda“ koji se obilježava danas i sutra u SKPC Mejdan Tuzla, a o programu obilježavanja, te šta RK Sloboda Solanu očekuje u Premijer ligi BiH razgovarali smo sa Amerom Denjo, igračem RK Sloboda Solana i Adnanom Rizvićem, članom UO RK Sloboda Solana.

Ne propustite TV izdanje otvorenog programa „Radio iz moje ulice“ u nedjelju od 17:10 sati.