„Radio iz moje ulice“ donosi zanimljivosti iz Garden Centra Šićki Brod

„Radio iz moje ulice“ donosi zanimljivosti iz Garden Centra Šićki Brod

Objavio: -

Kao što ste navikli tokom ljetnih mjeseci otvoreni program „Radio iz moje ulice“ je svake sedmice na drugoj lokaciji, donosi nagrade, zanimljive goste i odabrane domaćine, koji, gdje god smo do sada bili nam pruže maksimum. Tako je bilo i danas u Garden Centru u njihovoj poslovnici u naselju Šićki Brod gdje smo bili odlično primljeni i gdje su se naši slušatelji mogli upoznati sa pogodnostima predstojećeg shopping day-a koji je planiran za vikend pred nama sa brojnim popustima i akcijama, o kojima nam je govorio Jasmin Mujkić, voditelj maloprodaje Garden Centra. Prijatelji emisije Termoglas – stručnjak za staklo, Sarajevska pivara i kablovska televizija TXTV i danas su bili s nama i nagrađivali posjetitelje našeg improvizovanog studija.

Razgovarali smo sa Željkom Zombromm profesorom sporta o vježbanju ljeti i zašto je važno vježbati tokom cijele godine, te u kojem stanju se nalazi naše tijelo prilikom fitnes programa.

Nismo zaboravili ni vijerne prijatelje kablovsku televiziju TXTV, a gostovala nam je Erna Ključić, web i grafički dizajner TXTV d.o.o. Tuzla, te govorla o novoj web stranici, o sigurnosti na internetu, a nagrađivali su slušatelje Slon radija i ove sedmice.

Naše slušatelje smo podsjetili i na Međunarodni turnir „60 godina RK Sloboda“ koji se obilježava danas i sutra u SKPC Mejdan Tuzla, a o programu obilježavanja, te šta RK Sloboda Solanu očekuje u Premijer ligi BiH razgovarali smo sa Amerom Denjo, igračem RK Sloboda Solana i Adnanom Rizvićem, članom UO RK Sloboda Solana.

Ne propustite TV izdanje otvorenog programa „Radio iz moje ulice“ u nedjelju od 17:10 sati.