Radio iz moje ulice iz srca Tuzle sa kompleksa Panonskih jezera (FOTO)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Visoke temperature izmamile su i ekipu RTV SLON na kompleks Panonskih jezera, odakle smo danas realizovali otvoreni program „Radio iz moje ulice“. I ovaj put veliki broj prijatelja naše kuće podržali su realizaciju emisije i pripremili bogate poklone za naše slušatelje i gledatelje, kao i posjetitelje Panonskih jezera, a neki od njih su: kompanija Termoglas Živinice – Stručnjak za staklo, Sarajevska pivara, Solana Tuzla, kablovska televizija TXTV, kompanija Eurovip iz Čitluka, JKP Panonika Tuzla i brojni drugi.

U fokusu današnjeg otvorenog programa akcenat je bio na turizmu, kao i turističkim potencijalima TK, tako da smo ugostili Maida Porobića, direktora JKP „Panonica“ Tuzla, potom Asima Bečića, vlasnika Turističke agencije Golden Tours, prijatelja Tuzle Bobana Đurovića,  predsjednika Opštine Vrnjačka Banja, koji nije krio oduševljenje Tuzlom i svim onim što je vidio i doživio u našem gradu s obzirom da je tu prvi put, a iskoristio je priliku i da pozove sve naše sugrađane u Vrnjačku Banju, turistički i prirodni dragulj u Srbiji.

A na Panonskim jezerima upoznali smo i veliki broj turista, odnosno Tuzlaka sa adresom u nekim od zemalja EU, koji svoje godišnje odmore provode upravo u našem gradu. Svakako poziv svima da snimak emisije „Radio iz moje ulice“, pogledate u programu televizije Slon Extra u nedjelju od 17 sati. Nadamo se da ćemo i ove sedmice biti dragi gosti u vašim domovima.