Radio iz moje ulice – Kafa za sve na Petrol benzinskoj pumpi (FOTO)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

U ovosedmičnom izdanju otvorenog programa „Radio iz moje ulice“, ekipa RTV SLON družila se sa sugrađanima na benzinskoj pumpi Petrol u tuzlanskom naselju Irac. I ove sedmice prijatelji naše kuće: Termoglas Živinice – Stručnjak za staklo, kablovska televizija TXTV, Sarajevska pivara, Džajić komerc, Solana Tuzla, Petrol pumpe pripremili su bogat nagradni fond za sve one koji su izdvojili svoje vrijeme i pridružili se našoj ekipi na snimanju današnjeg otvorenog programa.

Ni visoke temperature, koje su nas danas pratile nisu spriječile naše goste da nam prezentuju svoj rad i govore o aktuelnostima, koje nam donosi Ljeto 2019. godine u Tuzli.

Tako je tuzlanska publika danas u programu Slon radija i programu televizije Slon Extra imala priliku uživati u premijeri nove pjesme, tuzlanske grupe Jutro pod nazivom „Vještina“, koja je uvod u njihov novi album „Bez tačke i zareza. Nakon promocije pjesme, u improvizovanom studiju Slon radija upriličena je još jedna lijepa promocija, a radi se o promociji knjige „Heroji iz sjenke“, četiri mlada bh. autora, koji su govorili o mladim herojima u BiH, koji svakodnevno prave pozitivne promjene u svojim lokalnim zajednicama, mijenjaju tuđe đivote i uopšte čine Bosnu i Hercegovinu boljom.

U sezoni smo godišnjih odmora. Većina ljudi odmor doživljava, kao neku vrstu bijega iz radne svakodnevnice, ali samo neki doista uspijevaju pobjeći. Na koji način se odmoriti i izorganizovati za godišnji odmor odgovara nam Alma Tihić, psihoterapeutkinja.

Uz lijepo druženje, benzinske pumpe Petrol su nagradile i 30 vozača, koji su svratili do naše ekipe sa Ice cofee  i Coffee to go. Tako da će mnogim Tuzlacima današnje druženje ostati u lijepom sjećanju. Nadamo se i vašem povjerenju u nedjelju u 17. 00 sati u programu televizije Slon Extra, kada možete pogledati snimak emisije „Radio iz moje ulice“, a do tada uživajte u galeriji fotografija sa današnjeg snimanja.