Radio iz moje ulice – Pogledajte kako je proteklo današnje druženje sa građanima Tuzle! (FOTO)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Ni kišne padavine nisu nas spriječile da se i ove sedmice družimo sa našim slušateljima i gledateljima u okviru otvorenog programa „Radio iz moje ulice“. Naš radijsko – televizijski karavan danas se pozicionirao ispred poslovnice Turističke agencije Golden Tours u ulici Maršala Tita u Tuzli.

 

I ove sedmice veliki broj prijatelja naše medijske kuće podržalo je realizaciju otvorenog programa, a mnogi od njih su prigodnim poklon paketima i nagradili naše slušatelje i gledatelje. Podsjetit ćemo vas da su prijatelji otvorenog programa „Radio iz moje ulice“: Termoglas Živinice, Solana Tuzla, kablovska televizija TXTV, Sarajevska pivara, kao i Golden Tours.

 

Brojni gosti, ali i naši sugrađani uveličali su nam današnju realizaciju emisije, a između ostalog govorili smo o“Mirnoj šetnji 8372 za Srebrenicu” , a u goste nam je došao i Azur Jahić, profesionalni muzičar, koji je predstavio novi dječiji Youtube kanal pod nazivom Piksi. Tokom snimanja pridružio nam se i naš domaćin Asim Bečić, vlasnik Turističke agencije Golden Tours, koji je rekao kako protiče ovogodišnja turistička sezona, kao i za koje destinacije vlada najveći interes. Amar Kavgić i Azra Hasanović, studenti Pravnog fakulteta u Tuzli, osvrnuli su se na Ljetnu školu ljudskih prava, na kojoj su nedavno predstavljali Univerzitet u Tuzli. Kao i svake sedmice i ove pridružila nam se kablovska televizija TXTV, a razgovarali smo sa Danijelom Bradarić, koja je rukovodilac Službe za prodaju i marketing ove kuće, koja je prezentovala novine u ovoj kući. Sve u svemu još jedno lijepo druženje, pa se nadamo da ćete svoje povjerenje i ove nedjelje pokloniti nama kada ćete tačno u 17 sati imati priliku pogledati snimak emisije „Radio iz moje ulice“, koju smo ove sedmice realizovali ispred poslovnice Golden Tours u Tuzli.