Radio iz moje ulice – RTV SLON na festivalu Kaleidoskop! (FOTO)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

RTV SLON danas je u okviru Međunarodnog festivala mladih Kaleidoskop realizovala otvoreni program Radio iz moje ulice, kroz koji  smo se potrudili prenijeti dio festivalske atmosfere svima onima koji ove godine nemaju priliku biti dio ovog jedinstvenog kulturnog događaja u našem gradu, a koji privlači veliki broj turista i mladih umjetnika.

Zahvaljujući prijateljima otvorenog programa Radio iz moje ulice: Termoglas Živinice – Stručnjak za staklo, Sarajevska pivara, Džajić komerc, Solana Tuzla, kablovska televizija TXTV, kao i Grad Tuzla nagradili smo bogatim poklon paketima i veliki broj naših slušatelja i gledatelja, svih onih koji su nam se pridružili na današnjem snimanju otvorenog programa.

Pored priče o Kaleidoskopu, u našem improvizovanom studiju pridružila nam se i Nerma Halilagić iz IPI Akademije, odnosno Internacionalne poslovno informacione Akademije, koja je predstavila benefite studiranja na ovoj Akademiji, kao i uslove studiranja, te olakšice koje pripremaju za svoje sadašnje, ali i buduće studente.

Snimak otvorenog programa Radio iz moje ulice, možete pogledati u programu televizije Slon Extra u nedjelju u 17:00 sati.