Radio iz moje ulice – Sport, kultura, medicina u fokusu današnjeg druženja (FOTO)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Iverex komerc još jednom se pokazao kao vrstan domaćin ekipi RTV SLON, kao i svim posjetiteljima ove firme, koji su danas prisustvovali snimanju otvorenog programa Radio iz moje ulice u okviru koje smo govorili o aktuelnostima na području Živinica, ali i TK.

 

Ni tmurno vrijeme i kiša u najavi nije nas spriječila da se družimo sa našim slušateljima i gledateljima i svima onim koji prate naš rad, a sve to pod sponzorstvom prijatelja naše kuće, kablovske televizije TXTV, kao i firme Termoglas – Stručnjak za staklo, koji su podržali i realizaciju današnje emisije.

 

Fokus današnje emisije bio je na sportskim i kulturno zabavnim dešavanjima na području Živinica. Tako smo govorili o početku nove umjetničke sezone u BKC Živinice, a društvo su nam pravili glumci Emir Ibrahimović i Adi Glavinić. Predstavili smo i Odbojkaški klub invalida Živinice, koji se takmiči u Drugoj ligi FbiH, a o klubu smo govorili sa predsjednikom kluba Sulejmanom Čerkezovićem. Kako je biti bokser u BiH? Odgovor na ovo pitanje dao nam je Alija Mešić, mladi reprezentativac BiH u boksu.Nalazimo se na prelaznom perodu godine kada vladaju brojne viroze o čemu smo razgovarali sa prim.dr. Duškom Bećirović, šeficom porodične medicine u Domu zdravlja Živinice, drugom po veličini Domu zdravlja na području TK.

Naš radijsko – televizijski karavan nastavlja putovati i dalje općinama i gradovima TK, a koja je naša naredna destinacija, saznat ćete ukoliko ostanete i dalje uz porgram Slon radija, kao i program televizije Slon Extra.