Radio iz moje ulice – Zanimljive priče iz Doma penzionera Tuzla (FOTO)

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

U okviru otvorenog programa „Radio iz moje ulice“ ove sedmice smo se družili u Domu penzionera sa štićenicima Doma, ali i ugostili zanimljive sagovornike. I ove sedmice prijatelji naše kuće: Termoglas Živinice – Stručnjak za staklo, kablovska televizija TXTV, Sarajevska pivara, Džajić komerc, Solana Tuzla, pripremili su bogat nagradni fond, a naš domaćin Dom penzionera pobrinuo se za odlične uslove realizovanja i pozitivnu atmosferu.

Danas s nama se družio direktor ustanove „Dom penzionera“ Mirsad Bakalović, koji nam govori zašto baš ovu ustanovu odabrati za smještaj osoba treće životne dobi, koju će skrb imati s obzirom na zdravstveno stanje, te šta sve od dokumentacije treba prikupiti za realizaciju smještaja.

Odbojkašice tuzlanske Slobode počele su pripreme u podmlađenom sastavu, šta očekuju od predstojeće sezone i koje su to izmjene u klubu donosi nam kapitenica i pomoćna trenerica Elma Karabegović.

Jesen u BKC-u Tuzla donijeti će brojna dešavanja za koja već vlada veliko intersovanje, kao što je koncert Petra Graše, a koje će nam još sadržaje ponuditi reći će nam Hari Ejubović, umjetnički rukovodilac JU BKC TK Tuzla.

Nismo zaboravili ni vijernog prijatelja TXTV d.o.o. Tuzla, koji nam svakodnvno nude neke novitete, o kojima nam je danas govorila Danijela Bradarić. rukovodilac Službe za prodaju i marketing TXTV d.o.o. Tuzla.

Ne propustite televizijsko izdanje otvorenog programa „Radio iz moje ulice“ ni ove nedjelje od 17 sati u programu TV Slon extra, jer volimo kad nas gledate i slušate!