Reagovanje na tekst o godišnjici U.G. Kreka

Reagovanje na tekst o godišnjici U.G. Kreka

Objavio: -

Nakon što smo objavili informaciju koja je pristigla iz Gradske uprave pod nazivom „U povodu 40- te godišnjice U.G. Kreka: Što prije obnoviti objekat „Partizana“, na našu adresu pristigao je demantij Miroslava Petrovića novinara, koji objavljujemo u cjelosti:

„Poštovni, na web stranici RTV Slon, a moguće i u Vašim drugim informativnim programima, danas ste objavili informaciju pod naslovom „U povodu 40- te godišnjice U.G. Kreka: Što prije obnoviti objekat „Partizana“, u kojoj je riječ o razgovoru predstavnika Gradske uprave Tuzla, na čelu sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem, sa delegacijom U.G. „Kreka“ u povodu 40. godišnjice ovog udruženja, koju je predvodio g. Derviš Čičko, predsjednik UO U.G. “Kreka”.

U tekstu ste objavili da je, među ostalim, u ime delegacije U.G. „Kreka“ sastanku prisustvovao i Miroslav Petrović, što želim ovom prilikom demantirati.

Niti sam član UO U.G. „Kreka“, niti sam bio u delegaciji u bilo kojem svojstvu, niti sam u ured gradonačelnika J. Imamovića ušao posljednjih 15 godina.

Sukladno tome, a da se u javnosti zbog poznatog animoziteta Imamovića prema meni i mojoj obitelji, ne bi stekao pogrešan dojam, molim da objavite ovaj demanti“.