RTV SLON: Hvala Vam!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

U par sati, koliko nas dijeli do početka 2021. godine, nadamo se daleko bolje nego što je ova s kojom se pozdravljamo, pokušali smo remizirati 2020.godinu. Globalno, čini se jedna od najizazovnijih godina s kojom se susrelo čovječanstvo (da ne koristimo neke krupnije riječi).

Na induvidulanom planu, duboku vjerujemo da je svako od vas imao jako emotivnih i intenzivnih trenutaka, red lijepih- red ružnih, kakav život i jest.

Želimo vam da pamtite one lijepe, one male trenutke koji su kao treptaj oka, tanani, al snažni da daju snage da preživimo i idemo dalje.

Mi, u RTV Slon, hoćemo!

Pamtit ćemo da smo i ove godine bili na usluzi vama, a to je ono što najviše volimo i što, zahvaljujući vama i vašem povjerenju već 25. godina radimo! Uspješno, rekli ste!

Pamtit ćemo je i po osiguranim radnim mjestima svim radnim kolegama i svemu što smo poduzeli da se naši zaposlenici osjete sigurno, sigurno na radnim mjestima i sa sigurnim primanjima.

Pamtit ćemo i da smo svim našim poslovnim prijateljima omogućili da njihova informacija odmah bude isporučena. Uspješno, rekli su!

Pandemija Covid 19 u značajnoj mjeri promijenila je naše planove, zaustavljeni nisu, prolongirani su za, nadamo se, bolja vremena u godini koja nam dolazi.

Ponosni smo što smo i sa Covid 19, uspješno radili u širenju naše vizije i misije, bili smo s vama u organizaciji online nastave, putem našeg tv programa omogućili smo prenose vjerskih službi, ali i svih vanrednih zadataka i izvještavanja kojih je u godini koju ostavljamo iza sebe, bilo zaista mnogo.

Ponosni smo na sve edukativne serijale i cikluse koji su producirani i emitirani u okviru našeg radio i televizijskog programa.

Svi oni su naš dar vama i naša društvena svjesnost da samo zajedno možemo graditi bolje i ljepše sutra.

Birali smo srcem, birali smo TK, birali smo BiH,  birali smo da vam budemo pouzdani partneri i najbolji prijatelji, uvijek tim na vašoj strani! Birali smo da zajedno kreiramo i uređujemo našu,  bolju BiH.

I naredne godine nastavimo zajedno birati nešto dobro u ljudima!

Posljednji radni dan u ovoj godini nećemo završiti sa velikim feštama i specijalnim novogodišnjim programom, ali hoćemo sa lijepim željama i našoj zahvalnosti vama!

Hvala svim našim gledateljkama i gledateljima, slušateljkama i slušateljima!

Hvala svim našim čitateljkama i čitateljima, pratiteljima!

Hvala svim našim poslovnim prijateljima i partnerima!

Hvala svim našim radnim kolegicama i kolegama!

Želimo vam svako dobro! Budite nam Slobodni, Lojalni, Odgovorni, Napredni!

Vaša RTV Slon!