„Post Corona paket“- najbrži način da brendovi, proizvodi i usluge ne postanu zaboravljena navika!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Prema istraživanjima stručnjaka, nove navike i ponašanja formiraju se u periodu od minimalno 21 dan – toliko, naime, treba mentalnom sklopu da zaboravi staro stanje i zamijeni ga novim!

Kakve to veze ima sa Vašim poslom i komunikacijom?

Šta  se za vrijeme pandemije Covid-19 desilo s krajnjom karikom u lancu, potrošačem?

Ako želite imati i sačuvati svoje potrošače, još nije sve izgubljeno!

Ipak, period od 21 dan samo je orjentacijski – potrebno je između 18 i 254 dana da se formiraju nove navike, ovisno o osobi, ponašanju i okolnostima.

U prosjeku točno 66 dana ili dva mjeseca. A dva mjeseca izolacije i karantene uskoro ističu!

Požurite, da Vaši brandovi, proizvodi i usluge ne postanu – zaboravljena navika!

Svjesni svih izazova koje je pandemija COVID-19 donijela u svakodnevno poslovanje, RTV Slon pripremila je poseban paket usluga namjenjen onima čije je poslovanje izrazito otežano.  Željeći pružiti svoj doprinos za prevazilaženje cjelokupne poslovne situacije, kao medij koji zna šta znači poslovati i živjeti po pravilima tržišta, svjesni potrebe za komunikacijom sa klijentima/potrošačima/ korisnicima usluga, u prilici smo ponuditi naše pomno pripremljene usluge (komunikacijske, reputacijske, PR, oglašivačke) kako bi našem društvu u cijelosti pomogli do se što prije vratimo uobičajenim navikama.

Vratite Vaš uloženi novac!

U periodu kada je većina kompanija uložila novac u nabavu asortimana za proljetnu sezonu a upitan je povrat uloženog zbog zatvaranja prodajnih objekata na duže od mjesec dana, čime je dodatno ugroženo poslovanje, mi nudimo posebno pripremljene pakete akcijskih usluga, za što bržu i jednostavniju komunikaciju i oglašavanje prema potrošačima.

Akcijska ponuda „Post Corona“ paketa prilagođena je malim i srednjim preduzećima i obrtima čije je poslovanje, prema svim procjenama, najviše ugroženo mjerama koje su sprovedene u borbi protiv COVID-19, ali i nešto većim preduzećima koji nude širok asortiman prodaje i mogućnosti organizovanja prodaje po akcijskim ili sniženim cijenama.

Pozivamo Vas da pogledate našu „Post Corona“ ponudu i paket usluga, te da nam se javite, kako bi zajedno s Vama, dogovorili najoptimalniji način obnavljanja Vašeg poslovanja.

Hvala Vam za povjerenje!

Pozovite nas putem telefonskog broja 035/205-205, pišite nam na [email protected]