Serijski program

Naša mala klinika

Kultna humoristična serija nastala pod redateljskom palicom Branka Đurića.
Ova nagrađivana humoristična serija jedna je od najgledanijih u svom žanru i modernoj TV povijesti. Likovi koje je ‘iznjedrila’ ‘Naša mala klinika’ nasmijavali su sve generacije pred malim ekranima, a duhovito govori o zgodama i nezgodama u jednoj osebujnoj klinici.

Gledatelji će se rado prisjetiti portira Šemse koji je Enisa Bešlagića vinuo u TV zvijezde, zatim doktora Kunića (Rene Bitorajac), Slavičeka (Ranko Zidarić), primarijusa Guzine (Ivica Vidović) i sestre Helge (Jadranka Đokić). Naravno tu je i stalni pacijent klinike, Ivo Zadro, kojeg je odglumio Filip Šovagović, vozač kola Hitne pomoći (Igor Mešin) i poslovna direktorica ‘čelična lady’ Grospićka (Dubravka Ostojić) koja uvijek ima nova rješenja za bolje poslovanje.
Humoristična serija ‘Naša mala klinika’ osvojila je 2007. godine tri nagrade Večernjakov ekran za najbolju seriju, glumca i glumicu.

Od ponedjeljka do petka u 15:05 h na TV Slon i Mreži, repriza svaki dan u 11 sati.

 


Meryem

Romantična drama o Merjem, čiji je život u potpunosti promijenila jedna kišna noć.

Naime, nakon saobraćajne nesreće u kojoj novopečeni tužitelj Oktaj usmrti vjerenicu bogatog i uglednog advokata Savaša, krivicu za ovaj zločin preuzima Merjem, Oktajeva djevojka. Ne sluteći da će je njena velika ljubav na kraju izdati i razočarati, Merjem želi odgovarati za ovu nesreću, dok se Savaš zaklinje da će joj od života napraviti pakao.

Tako se naivna i nedužna Merjem nađe između beskrupuloznog tužitelja, spremnog učiniti sve radi karijere i moći, i moćnog advokata, spremnog učiniti sve radi osvete i pravde. Može li Merjem nositi teret njihovih grijeha? Je li moguće da se iz nevjerovatne mržnje i očaja rasplamsa nova ljubav?

Serija je snimljena 2017. godine i do sada nije emitirana na području BiH niti zemalja regije.  Remake je korejske serije “Tajna”/”Tajna ljubav”, koja je 2013. godine osvojila srca publike širom svijeta.

Uloge: Furkan Andıç (Savaş), Ayça Ayçin Turan (Meryem Akça), Serenay Aktaş (Burcu Komiser), Açelya Topaloğlu (Derin), Cemal Toktaş (Savcı Oktay), Uğur Demirpehlivan (Gülümser), Mutlu Güney (Arif Akça), Bestemsu Özdemir (Beliz), Uğur Çavuşoğlu (Yurdal), Kenan Acar (Güçlü), Sema Öztürk (Tülin), Ayten Uncuoğlu (Nurten), Beste Kanar (Naz Sargun), Gülden Avşaroğlu (Selma), Tekin Temel (Turan), Sonat Dursun (Rıza)

Od ponedjeljka do petka u 17:20 h na TV Slon i Mreži, repriza svaki dan u 12:05 sati.

 

 

Velvet

Ova dramska serija vraća nas pred kraj pedesetih godina prošlog stoljeća, u zlatno vrijeme visoke mode. Radnja se odvija u Madridu, u carstvu mode – galeriji Velevet, glamuroznoj art déco modnoj palači. Ono što posjetitelji i usputni prolaznici, koji uživaju u izlogu slavne trgovine, ne primjećuju je ljubavna priča između Ane (Paula Echevarría) i Alberta (Miguel Ángel Silvestre) koja se zbiva u luksuznom zdanju modnog dućana.

Ana je skromna krojačica, a Albert vlasnikov sin, nasljednik kojem je sudbina odredila da nastavi porodični posao. Kako se približavaju šezdesete godine, tako se kruti španjolski običaji i društvene konvencije mijenjaju. Žene više ne žele odjeću koju si ne mogu priuštiti te zahtijevaju drugačiju modu.

Serija Velvet donosi jedan od najvažnijih trenutaka u istoriji modne industrije – tranziciju visoke mode u prȇt-à-porter modni izričaj, trenutak kada su zaljubljenici u umjetnost i dizajneri smatrali da se moda mora demokratizirati i pripasti svim slojevima društva.

Od ponedjeljka do petka u 20:00 h na TV SLON i mreži. Repriza radnim danima u 10:05.