Slasna preporuka: Aščinica i slastičarna Sarajka, meni za radost vašeg nepca

Slasna preporuka: Aščinica i slastičarna Sarajka, meni za radost vašeg nepca

Objavio: -

U savremenim uvjetima življenja, kada se pred nas kao zadatak stavlja svakodnevno savladavanje dnevnih izazova, sve više obaveza i životnih uloga, balans je ključ za uspješnost. No, nerijetko je upravo ostvariti balans poseban izazov, posebno ako ste naprimjer žena. Koliko puta ste morale birati između vremena koje morate posvetiti spremanju obroka ili vremena koje bi mogle posvetiti vašoj djeci ili samoj sebi? Koliko puta ste bile bezidejne, šta spremiti za ručak, koliko puta ste imale iznenadne goste? Koliko puta ste posegnule za sendvičima a pri tome uz svaki zalogaj razmišljale o kalorijama ili stvarnim vrijednostima hrane?

Biti majka, poslovna žena, domaćica, prijateljica, supruga i pri tome ostati svoja, sve u isto vrijeme zahtjevan je projekat, koji nužno traži i pomoć van vaše kuće ili radnog mjesta. I upravo, za vas otkrivamo jednu vrstu, prave ekspresne pomoći, nadohvat ruke. Dovoljan je samo jedan telefonski poziv ili viber poruka, i pomoć je već na vašim vratima.

Na adresi Džemala Bijedića br.2., smještena je zasigurno, najbolja aščinica u Tuzli, Sarajka. Godine tradicije, ukusna jela, bogata ponuda slasnih zalogaja, ljubazno osoblje i najbrža dostava samo su dio onoga što aščinicu Sarajka izdvaja od drugih restorana iz ugostiteljske ponude Tuzle.

Dodamo li navedenom i slatke delicije iz slastičarne Sarajka, onda možemo reći da je cjelokupan odličan doživljaj za vaša nepca i više nego zagarantovan. Stoga ne čudi što je aščinica i slastičarna Sarajka prvi izbor Tuzlaka, ali i putnika namjernika koji borave ili prolaze kroz Tuzlu.

Sama lokacija u centralnom dijelu grada, na raskrsnici puteva prema upravnim zgradama BH Telecoma, BH Pošte, i puteva za UKC-a Tuzla, sve u neposrednoj blizini Uprave Grada, pravosudnih institucija, Univerziteta, Sarajku svrstava u restoran broj jedan administrativnog centra. I nisu samo po lokaciji broj jedan. To renomirano mjesto pripada im i po njihovoj ponudi, jer Sarajka nudi najbolji izbor jela sa roštilja, kuhana domaća jela, veliki izbor salata i priloga i najukusnije slatke delicije .

Sva njihova jela svježe su pripremljena a ukusni zalogaji pravljeni su od najkvalitetnijih namirnica. Sasvim je svejedno da li želite njihova jela kušati za ručak ili imate neplanirane goste i zabavu, Sarajka će vam dati najbolje odgovore. Dovoljno je da za dostavu Vašeg ručka, užine i slastice pozovete najbržu kućnu dostavu, 035/ 254-333 i 035/278-270.

I još jedan novitet u usluzi, aščinica Sarajka vaše narudžbe i kućne dostave bilježi i putem Vibera na broju 062-605-665. Jednostavno je, sa Sarajkom gladni biti ne možete.

Uvjerite se sami već danas, jer najbolji izbor za vaš ručak je za pet minuta na vašim vratima. A vrijeme koje vam preostane jer niste baš danas pravile jelo, podijelite sa vašim najmilijima i djecom. Oni će vam dvostruko biti zahvalni i zbog odličnog ručka ali i zbog vremena koje provodite s njima. I sigurni smo bit će te nabolja mama, supruga, domaćica, prijateljica, jer Sarajka je uvijek na vašoj strani.

Sarajka – vaša mala tajna za porodične slasne zalogaje i porodične trenutke zajedništva.