-1 C
Tuzla
01.02.2023.

Sloboda obradovala mališane paketićima

FK Sloboda svojim mališanima podijelila je novogodišnje paketiće.

Na pomoćnom terenu stadiona Tušanj ovog jutra vladala je praznična atmosfera. Roditelji, djeca, treneri i rukovodstvo kluba međusobno su se družili, igrali fudbal i pjevali novogodišnje pjesme kao i pjesme o Slobodi. Ovom prilikom održan je i prigodan program za naše najmlađe, koji su uz Djeda Mraza uživali, pjevali pjesmice, recitovali i napravili fotografije koje će im zauvijek ostati u sjećanju.

Djed Mraz uručio je svim dječacima i djevojčicama paketiće uz želje da im naredna godina bude još uspješnija od tekuće, uz mnogo zdravlja i da ostvare svoje želje i zacrtane ciljeve. Poželio im je da upoznaju još mnogo drugova i drugarica, da slušaju svoje roditelje i da se naredne godine ponovo sretnu na stadionu Tušanj.

Tokom čitave godine FK Sloboda vodi računa o svojim najmlađim fudbalerima. Iza njih je još jedna godina u kojoj su osim svakodnevnih treninga, odigrali mnoštvo turnira, utakmica i upoznali nove prijatelje.

” Danas smo organizovali prelijepo novogodišnje druženje uz podjelu paketića našim mališanima iz škole fudbala omladinskog pogona FK Sloboda. Djeca su uživala u društvu Djeda Mraza, ujedno i našeg vjernog navijača Šeće. Zadovoljstvo je bilo usrećiti naše dječake iz škole fudbala, a ovim putem im ispred omladinskog pogona FK Sloboda želim puno zdravlja, sreće i sportskog uspjeha u narednoj godini“, istakao je Adnan Mujezinović šef omladinskog pogona FK Sloboda Tuzla.

Naši najmlađi, baš poput svojih starijih drugova iz pionirske, kadetske i juniorske selekcije trenutno su na odmoru. U narednoj godini očekuju ih novi izazovi, kada će vjerujemo nastaviti sa dobrim rezultatima iz ove godine, osvojiti nove medalje i donijeti nove pehare u klupske vitrine.

POSLJEDNJE DODANO