Snove pretvorite u javu, učestvujte u balu!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

Kako su izgledali aristokratski balovi u prošlosti sigurno se mnogo vas do sada zapitalo, pa možda i poželjelo vratiti vrijeme samo kako bi osjetili svu raskoš i sjaj nekadašnjih slavlja, koja danas, bar na našim prostorima nemamo priliku da doživimo. Uglađeni džentlmeni i otmjene dame, predivni ambijent i lagana muzika… ispijanje pića iz najfinijih kristalnih čaša, ples u sjajnoj raskošnoj dvorani…. O tim vremenima govore mnoge knjige. Djevojčice i danas odrastaju čitajući bajke o prinčevima i princezama, a u neka davna vremena, u stvarnosti, mlade devojke su na prvi bal odlazile tek kada su napunile 18 godina, a zamislite koliko su iščekivale da zakorače u veličanstvenu dvoranu i zaplešu sa princom iz svojih snova.

Sve ove raskošne trenutke oživio je upravo Kur salon u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača. Ovo velelepno zdanje oživjelo je nakon restauracije i danas ponovo izgleda zadivljujuće, baš kao i u vrijeme kada ga je prije osam i po decenija sagradio Aleksandar Karađorđević.

U Banji Koviljači potrudili su se da ožive upravo ta stara raskošna vremena i odlučili da obnove tradiciju. Tako će u nedelju 27. januara 2019. godine biti obnovljena tradicija održavanja Svetosavskih balova u Kur-salonu u

Banji Koviljači.
Dobro nam došli!

Informacije i rezervacije na [email protected] ili 064/3064440, a gdje će se održati bal pogledajte ovdje