-1 C
Tuzla
31.01.2023.

Televizija Slon danas slavi 17. rođendan

Prije 17 godina, naša televizijska kuća počela je sa emitovanjem redovnog programa. Taj izuzetno hrabar potez napravljen je uz veliki entuzijazam menadžmenta i uposlenika televizije Slon extra, ali posredstvom, tada, izuzetno skromne i skupe tehnologije. U proteklih 17 godina naše saradnje s vama, objektivno smo pratili brojne procese, postavljali pitanja na koja su sagovornici nerijetko izbjegavali dati odgovore i što je najvažnije, ostali smo dosljedni istini.

SLON – Slobodan, lojalan, odgovoran, napredan

Istinito, pravovremeno, objektivno i tačno neke su od ključnih riječi kada je u pitanju plasiranje informacija našim gledateljima. U ovih 17 godina u televizijskom eteru s vama je informacije dijelio veliki broj novinara, reportera, spoljnih saradnika, ali i kolega iz tehničkog sektora, koji su uvijek dajući maksimum nastojali prenijeti informaciju.

Vjerujemo da smo u ovih 17 godina uspjeli pokazati da smo slobodni, vama lojalni i odgovorni, te napredni.

Kako nas gledati?

Krenuvši kao mala, lokalna televizija, te 2005. godine naš program se mogao pratiti samo preko kablovskog operatera u Tuzli. Postepeno se šireći i prevazilazeći sami svoje mogućnosti, danas emitujemo tv putem mreže zemaljskih predajnika na 54 kanalu UHF, te putem brojnih kablovskih i IPTV operatera, a putem interneta nas možete gledati bilo gdje u svijetu. Ono na što smo posebno ponosni jeste da smo prije tri godine počeli emitujemo program u full HD formatu, kao dokaz da smo prevazišili svoje ciljeve svrstavši se u sam vrh TV kuća koje mogu emitovati signal u HD-u. Kao dokaz da nas napredak tehnologije nije ”pojeo” nego lansirao korak dalje, sve naše sadržaje u pisanoj formi čitate na portalu rtvslon.ba, pratite nas preko društvene mreže Facebook i na platformi Youtube.

Pred sebe smo stavili cilj da budemo medij koji je brz, tačan lokalni medij, a danas, neskromno, možemo reći da smo i prevazišli svoje ciljeve.

Povjerenje nagrađujemo istinom!

A vaše povjerenje – najveća je nagrada i pokazatelj da se u vremenima upitne istine i narušenih kredibiliteta, nama itekako može vjerovati, a zahvalnost iskazujemo istinitom informacijom.

Našoj televizijskoj kući jeste rođendan, ali proslavimo ga zajedno – uz zdravicu ”Da smo jedni drugima na usluzi još mnogo godina, živjeli!”.

Nastavljamo borbu, zajedno s vama – našim vjernim gledateljima.

Ovom prilikom upućujemo zahvalnost i našim klijentima i poslovnim partnerima, koji su nam od prvog dana ukazali povjerenje i koji su nam dali podršku za razvoj naših projekata.

Svjedočili smo i razvoju njihovih poslovnih priča, vodili njihove PR i marketinške kampanje.

Zahvaljujemo se prijateljima iz vladinog i nevladinog sektora, iz međunarodne zajednice i svim privrednim kolektivima koji su svojim aktivnostima i zahvaljujući dugogodišnjoj sradnji postali dio našeg kolektiva.

I dalje ćemo vrijedno raditi kako bi njihove privredne priče, proizvodi i usluge bile prezentovane javnosti.

POSLJEDNJE DODANO