15.5 C
Tuzla
06.07.2022.

Trenutno nedostupan YouTube kanal RTV SLON: Izvinjavamo se zbog neugodnosti, radimo na otklanjanju smetnji

Prema obavještenju koje nam je stiglo, zbog hakerskog napada koji je izvršen na sistem našeg ovlaštenog  pravnog zastupnika korisnici YouTube kanala RTV Slon od unazad par sati nisu u mogućnosti pratiti online program naše medijske kuće uživo, te su svi video sadržaji iz naše produkcije kao i YouTube kanal RTV Slon trenutno blokirani.

U saradnji sa ovlaštenom kućom koja nas zastupa na globalnoj platformi YouTube i koja štiti naša autorska i emiterska prava, te autorska i izvođačka prava naših poslovnih partnera – IT tim radi na otklanjaju smetnji.

Svim pretplatnicima/cama, svim korsnicima/cama, gledateljima/cama izvinjavamo se zbog trenutnih neugodnsoti u praćenju naših programa i YouTube sadržaja.

Sve ostale platforme i sistemi putem kojih emitujemo radio i tv program, te ostali online mediji u vlasništvu RTV Slon rade bez problema i poteškoća.

Uložiti ćemo dodatne napore da čim prije otklonimo smetnje uzrokovane ovim hakerskim napadom, kako bi što prije mogli uspostaviti normalan rad kanala, a kako bi vi, što prije mogli nastaviti pratiti naše sadržaje.

Hvala vam na podršci i razumjevanju.

POSLJEDNJE DODANO