27.8 C
Tuzla
06.07.2022.

Tri nova biznis portala koja vrijedi praviti

Način života u kojem živimo danas se kreće velikom brzinom. Svi smo u pokretu i nemamo uvijek puno vremena da uzmemo novine ili biznis magazin kako bi se informisali o nadolazećim trendovima i vijestima. Stoga vam donosimo tri biznis portala koja dnevno pišu kvalitetne tekstove na temu biznisa i generalno poslovnog svijeta.

Ovi portali se nalaze u okviru tnt.ba grupacije koja je u želji širenja svog digitalnog prostora pokrenula ove portale.

Poslovnisvijet. Ba

Portal poslovnisvijet.ba kreiran je da zadovolji potrebe korisnika koji su željni informacija o kompanijama i razvoju u tehnološkom svijetu. Dakle ove dvije teme su glavni fokus web stranice, ako želite dobivati redovne i tačne informacije o BiH kompanijama, kao i vijesti iz tehnološkog svijeta Poslovnisvijet. Ba je pravo mjesto za vas.

Pored ove dvije glavne teme, web stranica se također bavi dodatnom zaradom i nudi ideje kako da se ona ostvari. Prije 10ak godina dodatna zarada je podrazumijevala da pronađete drugi posao danas je to mnogo drukčije. Dodatna zarada danas podrazumijeva korištenje računara i interneta kako bi omogućili sebi rad od kuće. Na ovaj način omogućavate sebi da uz vaš stalni posao dodate novac, a pri tome da sve to radite od kuće.

Tu su naravno i standardne kategorije kao štu biznis ideje i savjeti. Međutim Poslovnisvijet. Ba se također bavi i  načinom života. Ako ste u konstantno ubrzanom načinu i imate samo pogled na posao, a pri tome ne ostavljate vrijeme za porodicu i sebe onda može doći do loših posljedica po vaše zdravlje. Stoga se u ovoj kategoriji piše o tome kako pronaći najbolji balans između poslovnog i privatnog života.

Poslovne. com

Poslovne. com je web stranica koja je lansirana sa željom da postane predstavnik u kategoriji biznis portala u Bosni i Hercegovini. Kao što smo i govorili informacija je danas vrlo važna, a pogotovo je važno gdje uzimate vaše informacije. Poslovne. com vam nudi zanimljive vijesti i savjete iz poslovnog svijeta.

Ono sa čime se Poslovne. com izdvajaju od ostalih portala ove vrste jesu poslovne ideje i savjeti koje nude. Svaki dan ćete naći novi članak koji je posvećen određenom biznisu. Bilo to pokretanje samostalne pekare ili savjeta kako da postanete freelancer, Poslovne. com uvijek imaju nešto za vas. Savjeti su uvijek kreirani od strane stručnjaka iz raznih oblasti koji svoje znanje nude kako bi pomogli vama.

Od osoba koje pokreću samostali biznis, pa do osoba koje već imaju razvijenu kompaniju ali se žele modernizovat i unaprijediti, Poslovne. com imaju sadržaj za bilo koju grupu korisnika.

Također besplatni oglasi su dostupni na web stranici. Uvijek je naglasak stavljen na male poduzetnike, stoga Poslovne. com žele da obezbjede svim osobama kojima je potreban oglas ili posao najlakši put do rješavanja tog problema. Samo ukucate detalje vezane za vaš oglas i jednim klikom miša vaš oglas je objavljen.

Yep. Ba

Yep. Ba je također portal vezan za biznis, ali se razlikuje od ostalih po tome što je fokus stavljen na mlade. Dakle želi da zadovolji potrebe mladih poduzetnika tako što ciljano objavljuje vijesti i savjete baš za ovu grupu korisnika. Portal je dizajniran tako da želi da mlade ljude koje zanima biznis stavi na jedno mjesto i svakodnevno im donosi zanimljive biznis ideje i savjete kako bi se njihova zarada povećala.

Budući da je danas relativno jednsotavno da radite iz bilo kojeg dijela svijeta na internetu, Yep. Ba želi da vam da znanja kako da što bolje i lakše dobijete posao ili sami ga sami pokrenete.

Tu su standardne kategorije ideje, savjeti, kako zaraditi online, također i vijesti vezane za tehnologiju i tehnološki razvoj. Ono što ova stranica pokušava raditi u odnosu na ostale jeste da svojim korisnicima dosta govore o medijima i marketingu. Svakodnevno se pune članci o vijestima vezanim za marketing. Također svaki dan možete očekivati novosti o portalima i raznim drugim medijima. Fokus je stavljen na to koje metode trebate koristit kako bi se što bolje reklamirali, a da pri tome  ne potrošite preveliku količinu novca. Dakle cilja se na kvalitet, a ne na kvanitet.

POSLJEDNJE DODANO