Turistička agencija „Golden Tours“ domaćin otvorenog programa „Radio iz moje ulice“

Turistička agencija „Golden Tours“ domaćin otvorenog programa „Radio iz moje ulice“

Objavio: -

Kao što ste navikli tokom ljetnih mjeseci otvoreni program „Radio iz moje ulice“ je svake sedmice na drugoj lokaciji, zanimljive goste i odabrane domaćine, koji, gdje god smo do sada bili nam pruže maksimum. Tako je bilo i danas u prostorijama Turističke agencije „Golden Tours“ u Tuzli, gdje smo razgovarali i sa Alisom Hasić, uposlenicom Turističke agencije „Golden Tours“ Tuzla, te upoznali se sa svim aktuelnim pogodnostima koje ova turistička agencija, najbolja i najpovoljnija po mišljenjima mnogih, nudi u predstojećem periodu.

Prijatelji i ove emisije su: Termoglas – stručnjak za staklo, kablovska televizija TXTV i naš domaćin Turistička agencija „Golden Tours“.

Asja Redžić, šefica Odjeljenja Odjeljenja za kulturu, sport, pitanja mladih i socijalnu zaštitu Grada Tuzla nam donosi aktuelnosti iz svijeta kulture, te pričamo o programu novih Književnih susreta „Cum grano salis“ koji će se odrđati u Tuzli popčetkom septembra.

Kada je u pitanju usmjeravanje mladih na pravi put i zanimacija pravimstvarima i ispravnim vrijednostima, u Tuzli za to su, na prvom mjestu, zaduženi u Pozorištu mladih Tuzle, koji već kreću u novi projekat „Re Produkt“ gdje se govori o preuranjenom stupanju u seksualne odnose i maloljetničkoj trudnoći, započinje sa realizacijom projekta „Re produkt“ i to  uz podršku Centra za kulturu Tuzla i finansijsku podršku Grada Tuzla u okviru Granta za mlade 2019. Baš o ovoj temi razgovarali smo sa Amilom Beširović, liderom dramskog studija za djecu, mlade i odrasle pri Pozorištu mladih Tuzle.

Ne propustite TV izdanje otvorenog programa „Radio iz moje ulice“ u nedjelju od 17:10 sati.