Turistička agencija „Golden Tours“ domaćin otvorenog programa „Radio iz moje ulice“

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Kao što ste navikli tokom ljetnih mjeseci otvoreni program „Radio iz moje ulice“ je svake sedmice na drugoj lokaciji, zanimljive goste i odabrane domaćine, koji, gdje god smo do sada bili nam pruže maksimum. Tako je bilo i danas u prostorijama Turističke agencije „Golden Tours“ u Tuzli, gdje smo razgovarali i sa Alisom Hasić, uposlenicom Turističke agencije „Golden Tours“ Tuzla, te upoznali se sa svim aktuelnim pogodnostima koje ova turistička agencija, najbolja i najpovoljnija po mišljenjima mnogih, nudi u predstojećem periodu.

Prijatelji i ove emisije su: Termoglas – stručnjak za staklo, kablovska televizija TXTV i naš domaćin Turistička agencija „Golden Tours“.

Asja Redžić, šefica Odjeljenja Odjeljenja za kulturu, sport, pitanja mladih i socijalnu zaštitu Grada Tuzla nam donosi aktuelnosti iz svijeta kulture, te pričamo o programu novih Književnih susreta „Cum grano salis“ koji će se odrđati u Tuzli popčetkom septembra.

Kada je u pitanju usmjeravanje mladih na pravi put i zanimacija pravimstvarima i ispravnim vrijednostima, u Tuzli za to su, na prvom mjestu, zaduženi u Pozorištu mladih Tuzle, koji već kreću u novi projekat „Re Produkt“ gdje se govori o preuranjenom stupanju u seksualne odnose i maloljetničkoj trudnoći, započinje sa realizacijom projekta „Re produkt“ i to  uz podršku Centra za kulturu Tuzla i finansijsku podršku Grada Tuzla u okviru Granta za mlade 2019. Baš o ovoj temi razgovarali smo sa Amilom Beširović, liderom dramskog studija za djecu, mlade i odrasle pri Pozorištu mladih Tuzle.

Ne propustite TV izdanje otvorenog programa „Radio iz moje ulice“ u nedjelju od 17:10 sati.