Tuzla City sutra dočekuje Mladost iz Doboja kod Kaknja

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO 

Ekipa Tuzla City spremna je za meč protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja na domaćem terenu. Trener Elvir Baljić nezadovoljan je izdanjima i rezultatima svog tima na posljednjim mečevima, ali kazao je da je pobjeda prioritet. Utakmica Tuzla City – Mladost Doboj Kakanj igra se sutra na gradskom stadionu Tušanj sa početkom u 13 sati i 30 miuta. U posljednje dvije utakmice ekipa Tuzla Cityja imala je priliku osvojiti šest bodova, ali ipak osvojili su nula.

“Mi ovu utakmicu moramo pobijediti.  Respektujemo ekipu Mladosti. Utakmica neće biti lagana, ali nemamo izbora, nego pobijediti. Imam povjerenje u igrače i mislim da ćemo da slavimo. Nadam se da je u pitanju sami rezultat. O tome razmišljam. Nismo bili na nivou. Nadam se da će moji igrači sutra dati maksimum, ja vjerujem u njih i nadam se da ćemo sutra slaviti” – istakao je Elvir Baljić, šef stručnog štaba FK Tuzla City.

I fudbaleri su također optimistični i žele pobjedu.

„Znamo da će biti teško. Nije da hoćemo, već moramo pobijediti. Tri boda su samo u pitanju i ništa drugo nas ne zanima“ – kazao je Nermin Crnkić, fudbaler FK Tuzla City.