Tuzla servis – bez vode dio ulice Albina Herljevića i naselje Vršani

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Ulica Albina Herljevića od br. 3 do br. 13 od jučer je bez vode, radovi na cjevovodu su pri kraju, dok je naselje Vršani od sinoć bez vode, a popravka kvara trebala bi biti završena danas. Uredna isporuka vode u ostalim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen tri puta, evidentirano je šest krivičnih djela, dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 163 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata nije imala intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Dimnjačarska služba vršit će čišćenje individualnih stambenih dimovodnih objekata koji koriste čvrsto i tečno gorivo za zagrijavanje u naseljima Batva i Tušanj. Građani se mogu javiti i zakazati termin na kontakt telefone: 062/000-522 i 061/918-934, ili putem e-maila: [email protected]
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** PORODILIŠTE – U posljednja 24 sata rođeno je osam dječaka i tri djevojčice.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati svaki radni dan 08:00 do 15:00 sati u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla.