20 C
Tuzla
01.12.2023.

Tuzla servis – Dvije ulice bez vode zbog kvara

*** VODOVOD – Ulice Bajrama Malkočevića i Dedino Brdo su bez vode zbog kvara na cjevovodu, sanacija se očekuje tokom dana. Uredno vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je četiri puta, evidentirano je izvršenje osam krivičnih djela, dogodilo se 18 saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 184 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jedna tehnička intervencija.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se po ustaljenom rasporedu.
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je sedam beba, četiri djevojčice i tri dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođene su dvije djevojčice.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Krv možete darovati u Poliklinici za transfuziologiji UKC-a Tuzla svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja, uz kašnjenja od sat vremena na pojedinim linijama.
*** SIK TUZLA – Obavještavamo sve stanare, vozače i korisnike poslovnih prostora i parkirališta koji gravitiraju ulicama Atik Mahala i Stari Grad, da će povodom obilježavanja Nove godine, 31.12.2021. godine od 08:00 sati do 01.01.2022. godine do 01:00 sati, biti obustavljen saobraćaj i onemogućeno parkiranje vozila u predmetnim ulicama i parkiralištu.

Vezane vijesti

TUZLA