Tuzla servis: Džafer Mahala jutros bez vode

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Ulica Džafer Mahala 17 je bez vode zbog kvara. U svim ostalim gradskim i prigradskim naseljima vodosnabdijevanje je uredno.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je tri puta, evidentirano je šest krivičnih djela, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružena je 141 zdravstvena usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata je imala tri intervencija.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP Komunalac – Odvoz komunalnog otpada u zimskom periodu odvijat će se redovno, uz izuzetak u visinskim zonama u kojima će se ovisno od situacije reducirati odvoz.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planiranom redu letenja uz kašnjenja od oko 15 minuta na pojedinim linijama.
*** PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je šest beba, tri djevojčice i tri dječaka.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji darivanja krvi možete se odazvati svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u prostorijama JZU UKC Tuzla.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.