Tuzla servis: Industrijska zona Poljane danas od 08:00 do 12:00 sati bez vode

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

TUZLA SERVIS 25.01.2019.

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje gradskih i prigradskih naselja. Zbog radova na zamjeni sekcionog zatvarača danas od 08:00 do 12:00 sati industrijska zona “Poljane” bit će bez vode.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je dva krivična djela, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 122 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je četiri intervencije.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP Komunalac – Odvoz komunalnog otpada u zimskom periodu odvijat će se redovno, uz izuzetak u visinskim zonama u kojima će se ovisno od situacije reducirati odvoz.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja, uz kašnjenja do 15 minuta na pojedinim letovima.
*** PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je 11 beba, šest dječaka i pet djevojčica.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji darivanja krvi možete se odazvati svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u prostorijama JZU UKC Tuzla.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.