Tuzla servis – Koja naselja imaju prekid u vodosnabdijevanju?

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Naselja Dobrnja, Gornji Čaklovići i Bare su bez vode zbog kvara čije se otklanjanje očekuje u toku dana. Goli Brijeg će biti bez vode od 8 do 16 sati zbog radova. Uredno vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirana su četiri krivična djela, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 193 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz komunalnog otpada odvija se redovno.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja sa kašnjenjem od oko 30 minuta na pojedinim letovima.
*** PORODILIŠTE – U Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođeno je 15 beba, osam djevojčica i sedam dječaka.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi biti će organizovana danas u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla za stanovnike MZ Grabovica, Sjenjak i Ši Selo od 8 do 15 sati.
*** JKP ”PANNONICA” TUZLA – Podaci za 26.08.2019. – Temperatura vode u prvom jezeru 27°C, salinitet 36 g/l, temperatura vode u drugom jezeru 27°C, salinitet 36 g/l, temperatura vode u trećem jezeru 26°C, salinitet 36 g/l, temperatura vode na slapovima 25°C, salinitet 36 g/l.