Tuzla servis – Mirna noć na području TK!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno snabdijevanje vodom u svim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je izvršenje osam krivičnih djela, dogodile su se tri saobraćajne nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 158 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 imala je dvije intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Dimnjačarska služba vršit će čišćenje individualnih stambenih dimovodnih objekata koji koriste čvrsto i tečno gorivo za zagrijavanje u naseljima Kula i Mejdan. Građani se mogu javiti i zakazati termin na kontakt telefone: 062/000- 522 i 061/918-934, ili putem e-maila: [email protected]
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja uz kašnjenja od 20 minuta na pojedinim letovima.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** PORODILIŠTE – Rođene su dvije djevojčice.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” Tuzla – Obavještavaju se korisnici usluga ovog preduzeća da je od 01.06.2020. godine, počela ponovna naplata usluge parkiranja na parkiralištima Gradina 1 i Gradina 2, koja su za vrijeme trajanja privremenih mjera na suzbijanju posjedica pandemije virusa COVID-19 bila stavljena na raspolaganje UKC Tuzla.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana danas za uposlenike firme Xella od 08:00 do 15:00sati u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla.