Tuzla servis – Naselja Mramor i Trnovac bez vode!

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Bez vode naselje Mramor i naselje Trnovac. U ostalim gradskim i prigradskim naseljima uredno vodosnabdijevanje.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je tri puta, evidentirano je pet krivičnih djela, dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružena su 209 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz komunalnog otpada odvija se redovno.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se po planu letenja uz kašnjenja od oko 40 minuta na pojedinim letovima.
*** PORODILIŠTE – U Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla u protekla 24 sata rođeno je dvanaest beba, osam dječaka i četiri djevojčice.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Poliklinika za transfuziologiju UKC-a Tuzla 09.07.2019. godine od 09:30 do 12:00 sati organizuje akciju darivanja krvi za stanovništvo mjesnih zajednica, zaposlene u preduzećima i ustanovama u Živinicama, a akcija će biti sprovedena u prostorijama Crvenog križa Živinice.
*** JKP ”PANNONICA” TUZLA – Temperatura vode u prvom jezeru 28°C, salinitet 35 gr/l, temperatura vode u drugom jezeru 28°C, salinitet 35 gr/l, temperatura vode u trećem jezeru 27°C, salinitet 35 gr/l, temperatura vode na slapovima 25 °C, salinitet 34 gr/l.