Tuzla servis – Naselja Sarajac i Podšići jutros su bez vodosnabdijevanja

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Naselja Sarajac i Podšići su bez vodosnabdijevanja zbog kvarova, a u ostalim gradskim i prigradskim naseljima uredna je uporuka vode.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir je narušen pet puta, evidentirano je izvršenje tri krivična djela, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 233 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća vrši se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 04.10.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Bukinje, Šićki Brod i Husino. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U Porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je sedam beba, četiri djevojčice i tri dječaka, a u privatnim porodilištima na području Tuzle jedna djevojčica je rođena u protekla 24 sata.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Krv možete darovati svaki radni dan u Poliklinici za transfuziologiju UKC-a Tuzla od 08 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.