Tuzla servis – Naselje Kiseljak bez vode

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Naselje Kiseljak bez vode zbog kvara, sanacija u toku dana. Uredno snabdijevanje vodom u svim ostalim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je pet puta, evidentirano je izvršenje šest krivičnih djela, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 180 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu tehničku intervenciju.
*** JKP KOMUNALAC – Od 16.11.2020. do 27.11.2020. godine planiran je pregled i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Batva, Tušanj, Solana i Kreka. Građani mogu zakazati termin na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e- maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – Rođeno je ssedam beba, četiri dječaka i tri djevojčica.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi dolazni i odlazni letovi odvijaju se po planu letenja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP “Saobraćaj i komunikacije” – U narednom periodu, a do okončanja radova na izmještanju elektronaponskih kablova, dolazit će do prekida u radu javne rasvjete na području koje gravitira raskrsnici magistralnog puta M-18 sa ulicama Zvonka Cerića, Husinske bune i Husinske partizanske čete.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će organizovana danas za stanovnike Gračanice u prostorijama BKC-a Gračanica od 9 do 12 sati.