5.5 C
Tuzla
07.12.2022.

Tuzla servis – Naselje Lipnica i ulica 9. maja danas bez vode

*** VODOVOD – Naselje Lipnica bez vode zbog kvara na cjevovodu, čija se sanacija očekuje u toku dana. Najava obustave u vodosnabdijevanju: Dana 12.10.2022. u ulici 9. maja radit će se sanacija kvara na cjevovodu od 8 sati, kada će u ovoj ulici i saobraćaj biti obustavljen. Uredno vodosnabdijevanje ostalih gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen četiri puta, evidentirano je izvršenje devet krivičnih djela, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.
*** HITNA POMOĆ – Podaci nisu dostupni.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna brigada Tuzla u protekla 24 sata imala je dvije tehničkeintervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 24.10.2022. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Solina i Dokanj. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođen je jedan dječak.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizovana je u srijedu za MZ Mramor i Ljepunice u Poliklinici za transfuziologju UKC-a Tuzla od 8 do 15 sati i za Udruženje dobitnika najvećih ratnih priznanja Grada Živinice od 09:30 do 11:30 sati u prostorijama Gradske uprave.

POSLJEDNJE DODANO