30.5 C
Tuzla
22.07.2024.

Tuzla servis – Naselje Sarajac bez vode

*** VODOVOD – Naselje Sarajac je bez vode zbog kvara koji će biti otklonjen u toku dana. Uredno vodosnabdijevanje u ostalim gradskim i prigradskim naseljima.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je jednom, evidentirano je izvršenje sedam krivičnih djela, dogodila se jedna saobraćajna nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 177 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je jednu intervenciju.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se po ustaljenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 27.12.2021. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Kula, Mosnik, Mejdan i Jala. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected].
*** PORODILIŠTE – U porodilištu UKC-a Tuzla rođene je devet beba, tri dječaka i šest djevojčica. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođene su dvije bebe, jedan dječak i jedna djevojčica.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplotne energije.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji dobrovoljnog darivanja krvi možete se odazvati u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.

Vezane vijesti

TUZLA