5.5 C
Tuzla
08.12.2022.

Tuzla servis – Naselje Vršani bez vode

*** VODOVOD – Naselje Vršani bez vode zbog kvara na cjevovodu čija se sanacija očekuje u toku dana. Uredno vodosnabdijevanje svih gradskih i prigradskih naselja.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je dva puta, evidentirano je izvršenje četiri krivična djela, dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pružene su 192 zdravstvene usluge.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna brigada Tuzla u protekla 24 sata imala je tri intervencije.
*** JKP KOMUNALAC – Odvoz smeća odvija se prema utvrđenom rasporedu. Dimnjačari JKP ”Komunalac” Tuzla do 07.11.2022. godine planirali su preglede i čišćenje individualnih dimnjaka u MZ Lipnica, Srednja Lipnica i Gornja Lipnica. Termin možete zakazati na kontakt telefone: +387 62 000 522 i +387 61 918 934, ili putem e-maila: [email protected]
*** PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u porodilištu UKC-a Tuzla rođena su četiri dječaka. U privatnim porodilištima na području Tuzle nije bilo porođaja.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi, ljudskih dobara i sredstava.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna je isporuka toplinske energije.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akcija dobrovoljnog darivanja krvi organizovana je danas za studente i uposlene Fakulteta za sport u Poliklinici za transfuziologiju JZU UKC Tuzla od 8 do 15 sati.

POSLJEDNJE DODANO