Tuzla servis: Nekoliko naselja danas bez vode

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Uredno vodosnabdijevanje gradskih i prigradskih naselja. Visinski dijelovi naselja Antići, Trakilovići i Požarnica imat će zastoj u vodosnabdijevanju zbog radova na otklanjanju kvara na rezervoaru Rukice.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir narušen je tri puta, evidentirano je šest krivičnih djela, dogodilo se 11 saobraćajnih nesreća.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 187 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je pet intervencija.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP Komunalac – Odvoz komunalnog otpada u zimskom periodu odvijat će se redovno, uz izuzetak u visinskim zonama u kojima će se ovisno od situacije reducirati odvoz.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja uz kašnjenja na pojedinim linijama.
*** PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je 11 beba, tri djevojčice i osam dječaka.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji darivanja krvi možete se odazvati svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u prostorijama JZU UKC Tuzla.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.