Tuzla servis: Nekoliko naselja do 16:00 sati bez vode

TV SLON UZIVO RADI OSLON UZIVO

*** VODOVOD – Do 16:00 sati Naselje Stupine, ulica ZAVNOBiH-a (zgrade oko Gradske uprave Tuzla, Filozofski fakultet i gimnazija Meša Selimović) i dio naselja Vrapče će biti bez vode zbog otklanjanja kvara na distributivnom cjevovodu. Ostala gradska i prigradska naselja imaju uredno vodosnabdijevanje.
*** MUP TK – U protekla 24 sata javni red i mir nije narušavan, evidentirano je sedam krivičnih djela, dogodile se dvije saobraćajne nesreće.
*** HITNA POMOĆ – U protekla 24 sata pruženo je 177 zdravstvenih usluga.
*** VATROGASCI – Profesionalna vatrogasna jedinica Tuzla u protekla 24 sata imala je četiri intervencije.
*** CENTRALNO GRIJANJE – Uredna isporuka toplinske energije.
*** JKP Komunalac – Odvoz komunalnog otpada u zimskom periodu odvijat će se redovno, uz izuzetak u visinskim zonama u kojima će se ovisno od situacije reducirati odvoz.
*** MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA – Svi planirani odlazni i dolazni letovi odvijaju se prema planu letenja.
*** PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je 10 beba, pet dječaka i pet djevojčica.
*** TRANSFUZIOLOGIJA – Akciji darivanja krvi možete se odazvati svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati u prostorijama JZU UKC Tuzla.
*** OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE TUZLA – U protekla 24 sata nije bilo intervencija iz oblasti zaštite ljudi i ljudskih dobara.